Om Dödsbo Tömning

dödsbo köpes stockholm

Dödsbo Tömning -  Över 20 års erfarenhet!

VARFÖR VÄLJA OSS?

Förutom 21 år erfarenhet i denna bransh så vänjar vi mest kundrelationen. Efter ett klart arbete är det viktigt för oss att kunden är nöjd och belåten med jobbet.

Vi har kunskap och kompetens för rutiner kring dödsbo (sterbhus), städning, marknad och bortforsling av dödsbon. Vi sätter ert välmående och respekt för er och era ägodelar först!

Ni kan nu även hitta oss i vår egna loppmarknad i Vårberg!

Adress: Stångholmsbacken 30, Vårberg. Bara 9 minuters promenad från Vårberg Centrum.

VÅR HISTORIA & AFFÄRSIDE

Företaget* grundades 1997 i Skärholmen, då vi insåg ett behov för Stockholms invånare kring dödsbon och tömning av dessa. Det som gjort oss bra och varför vi funnits över 20 år är just för att vi fokuserat på kundbemötande, visat respekt för kunden, dödsboet och arbetet. Våra dödsbo tjänster och priserna täcker våra kostnader och era bekymmer för ett bra pris.

Företagets affärsidé är att vi har ett bra kundbemötande och gör ett riktigt bra jobb åt kunden, gällande allt kring dödsbo i Stockholms län. På sådant sätt sprids gott rykte om företaget, vilket leder till en bra kundrelation samt fler jobb. Vid köp av föremål hos dödsbon fokuserar vi mest på möbler, antikviteter, porslin, kläder och kuriosa.

 

*Hemsidan Dödsbo Tömning tillhör företaget Möbel sidan